Over Kompas Arbo Wie is nou Kompas Arbo? Benieuwd naar de man achter Kompas Arbo? Kijk op deze pagina om zijn geschiedenis en verhaal te lezen.

 

 

 

OVER KOMPAS ARBO

Betrouwbaar sinds 1996

Ik ben John van Seventer. Vanaf 1996 ben ik werkzaam als arbo-coordinator bij verschillende bedrijven, waaronder de petrochemische industrie, de bouw en de liftenbranche. Sinds 2010 ben ik me echter volledig gaan toeleggen op de arbeidsomstandigheden binnen de visserij-sector.

Dit was voor mij een relatief nieuwe wereld en is vanaf het begin een uitdaging geweest, vooral omdat de sector hier nog niet zo heel lang mee bezig was en er nog veel mogelijkheden zijn om zaken te ontwikkelen om de veiligheid te vergroten.

In mijn werk vind ik het belangrijk om regelmatig de verschillende werkplekken te bezoeken en daarmee de omstandigheden waaronder gewerkt wordt, te bekijken.
Om de veiligheid aan boord te bekijken, ben ik mee geweest met verschillende schepen, waaronder vrieshektrawlers en kotters. Ik heb contact met alle lagen van de organisatie, zowel aan boord als aan de wal, en vind het belangrijk de medewerkers bewust te maken van hun veiligheidsgedrag.

Ik doe dit werk nog steeds met veel enthousiasme en plezier en kan me echt een specialist noemen. 

Wilt u informatie, een vrijblijvend gesprek of heeft u een vraag?